Author Topic: Show the last posts of this person not working  (Read 6481 times)

Dave Howorth

  • AECBmember
  • Posts: 345
    • View Profile
Show the last posts of this person not working
« on: January 27, 2012, 09:50:36 PM »
I just tried to use the "Show the last posts of this person" link on the profile pages, but I'm just seeing a blank page in reply?

Dave Howorth

  • AECBmember
  • Posts: 345
    • View Profile
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #1 on: January 27, 2012, 09:55:10 PM »
Also, it appears that I get a completely blank page if I run a search that should return any results.

Nick Grant

  • Moderator
  • Posts: 1312
    • View Profile
    • Elemental Solutions
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #2 on: January 28, 2012, 07:29:12 AM »
Hi Dave

Tried a search and, whilst not Google, did seem to work. Then picked a person clicked on their name and then last posts and seemed to work.

Im using Safari on a Mac.

Nick

Dave Howorth

  • AECBmember
  • Posts: 345
    • View Profile
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #3 on: January 28, 2012, 11:21:14 PM »
Tried a search and, whilst not Google, did seem to work. Then picked a person clicked on their name and then last posts and seemed to work.

Im using Safari on a Mac.
Hmm, still doesn't work for me. I'm using a PC running Linux. I get the same results with Firefox 3.6.24 and Firefox 9.0.1.
Firebug says that I am sending a request:

http://www.aecb.net/forum/index.php?action=profile;u=1002822;sa=showPosts

and that the response code I get is 500 Internal Server Error
the headers are

Date   Sat, 28 Jan 2012 23:04:29 GMT
Server   Apache/2
X-Powered-By   PHP/5.2.17
Expires   Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Pragma   no-cache
Cache-Control   private
Content-Length   0
Connection   close
Content-Type   text/html

and the body is empty.

This was around 2304 (as shown above) through until 2317 on 2012-01-28 if somebody wants to look at the Apache error log to see what it has to say.

Peter Stott

  • AECBmember
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #4 on: February 01, 2012, 02:36:52 PM »
I dont seem to be able to get either function working either.
Using Chrome on a PC

Andy Simmonds

  • AECBmember
  • Posts: 592
  • Andy Simmonds
    • View Profile
    • www.simmondsmills.com
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #5 on: March 07, 2012, 09:49:18 AM »
Nick has asked our webmaster to investigate.....

Admin

  • Administrator
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #6 on: March 07, 2012, 02:43:45 PM »
I have tested this  and all seems to work as it should in Firefox and chrome on a PC.
However the  feature does not work  in iceweasel browser on Debian squeeze (Linux) and just displays a blank page as reported
I  do not  know of a fix or workaround for this and I  have no access to the  apache error logs on this   hosting  provider.
I cannot find  any mention of a similar problem on the SMF  users forum

One  day (soon) the forum  software  will be upgraded to the   newest version of the SMF 2 forum and that may fix the issue.

I have had reports that some users  have problems with the  forum search  feature  but that is  another   problem  whose solution has so far evaded me.
« Last Edit: March 07, 2012, 02:49:44 PM by simPheriche »

Dave Howorth

  • AECBmember
  • Posts: 345
    • View Profile
Re: Show the last posts of this person not working
« Reply #7 on: March 07, 2012, 09:53:31 PM »
I  have no access to the  apache error logs on this   hosting  provider.

Thanks for looking into it. I don't understand what you mean by the above. Do you mean you don't but somebody else does? Or nobody does? If the latter, find another provider PDQ, and name and shame the provider please!