Publication : Low Energy Case Study – Ross-on-Wye

Ross on WyeThis project was designed in 1997-99 and constructed in 2000. It is a custom-designed 249m2 detached house on an infill plot in a historic small market town. An attached unheated garage, workshop and storage space are provided to the north of the house, outside the thermal envelope but integrated into the form of the house. The house is mainly two-storey and partly one-storey, with most of the important rooms facing almost due south.

  1. Download

    Document : Low Energy Case Study – Ross-on-Wye (484 KB)

Categories: | Author: |

See more posts in

Low Energy Case Study – Oxlet | Low Energy Refurbishment – From Case Studies To National Roll-Out
Keep up to date with the AECB AECB Forums

AECB Site Menu

Partners and Promotions

AECB Privacy Policy | AECB Terms & Conditions | Website by Pheriche
';