Low Energy Case Study – Ross-on-Wye

Abstract

Ross on WyeThis project was designed in 1997-99 and constructed in 2000. It is a custom-designed 249m2 detached house on an infill plot in a historic small market town. An attached unheated garage, workshop and storage space are provided to the north of the house, outside the thermal envelope but integrated into the form of the house. The house is mainly two-storey and partly one-storey, with most of the important rooms facing almost due south.

Categories

Files

FileAction
Low Energy Case Study – Ross-on-Wye Download 

Additional information

  • Orginating URL
  • Year of publication
  • Document accessibility
  • Relevant region
  • 1.0.0 Version
  • 1907 Times downloaded
  • 484.08 KB File Size
  • 1 File Count
  • 14 March 2013 Creation Date
  • 25 September 2019 Last Updated